Motto-ul nostru : gute Arbeit

Este motto-ul care aduce impreuna valorile temPERSO si care ne ajuta sa ducem la indeplinire cerintele clientilor nostri. Servicii de calitate, incredere si know how sunt punctele de plecare ale filosofiei noastre prin care ne diferentiem de alte companii si care ne fac in fata angajatilor si clientilor nostri sa fim exceptionali. Pietrele de temelie ale angajatilor temPERSO sunt:
Rezolvarea tuturor problemelor legate de resurse umane intr-un timp scurt si intelegerea nevoii clientului sunt esentiale in modul nostru de lucru. Oferirea de solutii optime pentru diferitele arii de activitate din care provin clientii nostri fac din compania noastra un partener de nadejde.

Clientii si angajatii temporari castiga de pe urma conceptului ‘’Best people’’. Consultantii temPERSO cunosc bine piata muncii si ofera solutii personalizate, devenind astfel parteneri pentru companiile client. Dezvoltarea continua a angajatilor este un principiu de baza in temPERSO.

Sustinuti de procese unitare, temPERSO asigura o colaborare de success cu toti clientii sai. Cel mai important obiectiv al nostru ramane in continuare angajatul si clientul carora le asiguram toata priceperea noastra in a duce la indeplinire toate dorintele lor.

Grupul temPERSO

Oferta candidati

Sansa dvs. alaturi de temPERSO. Telul nostru este: un job stabil pentru dumneavostra.

Va putem oferi:

  • Ajutor în organizarea plecării și cazării, salarii la nivel european, ajutor în timpul șederii în străinătate

  • Sa va angajati temporar, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea sa va desfasurati activitatea in cadrul mai multor companii din domeniul ales de dvs. In cele mai multe cazuri angajatii plasati de temPERSO in una din companiile client, devin in timp angajati permanent la clientul respectiv. Noi suntem cei care platesc contributiile sociale pentru dumneavoastra. Inca de la inceput o sa definim impreuna toate aspectele legale care privesc angajarea la clientul nostru, astfel incat toate partile implicate in acest proces sa fie multumite.

  • Posibilitati multiple de a va reorienta profesional sau de a va califica direct la locul de munca, pentru a avea sanse pe viitor. Fie ca sunteti la inceput de drum, sau sunteti in cautarea unui alt loc de munca, temPERSO va ofera posibiltatea unei varietati de locuri de munca in diferite domenii. La noi aveti un contract de munca stabil si beneficiati de toate drepturile angajatilor conform legii.

  • Ca angajat temPERSO sunteti plasat la diferiti clienti, contract care poate dura zile sau luni. In majoritatea cazurilor, angajatii temporari devin angajati permanent la companiile unde si-au desfasurat activitatea. Cota de succes in acest sens este de aproximativ 35 %.

  • temPERSO intermediaza direct relatia intre candidat si angajator. Va putem oferi ca si solutie o angajare pe perioada nedeterminata la clientii nostri. In cazul in care timpul nu va permite sa cautati locuri de munca, insa vreti sa schimbati actualul loc de munca noi venim in intampinarea dumneavoastra cu contactele necesare si plasarea dumneavoastra in companii de top din regiune. Contractul va fi semnat direct intre dumneavoastra si angajator.

  • Exista un triunghi de colaborare intre agentul de munca temporar, angajatul temporar si companie, in cadrul caruia agentul de munca temporar pune la dispozitia clientului sau, angajatul temporar pentru o perioada limitata de timp. temPERSO va ajuta sa gasiti locul de munca potrivit, conform specializarii si dorintelor dumneavoastra. Remuneratia se face de catre client spre agentul de munca temporar, care ulterior o plateste angajatului.